Activiteiten

De Activiteiten Commissie (AC) :

Binnen onze fotoclub draagt de Activiteiten Commissie zorg voor de maandelijkse foto-opdrachten welke daarna worden getoond en besproken. Ook coördineren zij diverse activiteiten van de verschillende werkgroepen zodat ieders activiteit geen interne onderlinge concurrentie wordt. Dat is soms een hele puzzel maar de AC heeft alles prima onder controle. Uiteraard kan dat alleen in goede harmonie en met goed onderling overleg.

Op dit moment wordt de Activiteiten Commissie vertegenwoordigd door:
Marcel de Rozario, Wouter Kluijtmans, Roy van Peufflik, Eduard Attevelt, Henk Leliveld

Onze werkgroepen:

Onze actieve werkgroepen binnen de fotografie zijn:
Architectuur :
ICM :
Landschap :
Macro :
Portret :

Expositie Commissie:

De Expositie Commissie zit zich in om de fotoclub naar buiten toe te promoten door het organiseren van exposities met werken van de leden. Het streven is om jaarlijks onze werken te exposeren.

Op dit moment wordt de Expositie Commissie vertegenwoordigd door:
Gérard van den Hurk, Gerrie van den Broek, Maarten Staal en Ank Zonneveld.

Fotoverkiezing van het jaar:

Een bijzonder populaire activiteit binnen veel fotoclubs is de fotoverkiezing, waarbij leden hun beste werk inzenden en een kans maken op erkenning en prijzen. Deze verkiezingen kunnen zowel intern als extern georganiseerd worden.
Intern: de leden beoordelen elkaars ingezonden werk.
Extern: er wordt een jury samengesteld van (professionele) fotografen van buiten de fotoclub.
De foto’s zijn in het jaar gemaakt waarover de verkiezing gaat en wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart bekend gemaakt. Foto’s worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria welke aan de leden en de jury zijn uitgereikt.

De interne verkiezing wordt door de Activiteiten Commissie of de Expositie Commissie georganiseerd.
De Externe verkiezing wordt op dit moment door georganiseerd door: Henk Leliveld.

Fotoverkiezingen stimuleren creativiteit, technische vaardigheid en een gezonde competitieve geest onder fotografen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid voor fotografen van alle niveaus om te leren, te groeien en geïnspireerd te raken door het werk van anderen.

error: Content is protected !!